Referenties

RMC werkt voor een aantal vaste relaties. Als referenties kunnen o.a. UNETO-VNI, BFBN, Gietbouwcentrum, Beton en Prefabbouw, Cement en BetonCentrum, VOBN, aangemerkt worden. Daarnaast worden er voor verschillende bedrijven aantal ad hoc projecten behandeld.

Net heeft Rob Clo´n het omvangrijke themaproject "energiebesparing" afgerond bij UNETO-VNI. Samen met Bouwend Nederland, Meer met Minder Energie, EZ, VROM en WWI trachten deze partijen een energiebesparing te realiseren van 30% in de gebouwde omgeving. Co÷rdinatie, ontwikkelen kennistools en ontwikkelen energieconcepten naast de communicatie zijn de belangrijkste activiteiten binnen dit innovatief project.

Naast de kennissite over energiebesparing is ook een nieuwe site voor het bedrijf BPY geconcipiŰerd. De site van het Gietbouwcentrum www.gietbouwcentrum.nl is ontwikkeld en werd met marketingcontent onderhouden. Met name de inhoudelijke kennis en de huidige vorm van de informatie is in 2007/2008 geheel door RMC vormgegeven. Ook www.prefabcascobouw.nl is ontwikkeld door RMC en beide sites geven een goed beeld van consequente en consistente communicatie met de diverse communicatiemiddelen. Of dit nu om belangenbehartiging gaat, kennisontwikkeling, reclame, pr of voorlichting. Zie ook de gietbouwcase.

Gedurende de gehele loopbaan van Rob Clo´n heeft hij vele bedrijven in verschillende branches geadviseerd op het gebied van reclame en marketing. Een greep van bekende namen;

Alrecon outdoor advertising, huidig CBS outdoor
Amfia interieurbouw
Ammeraal Conveyor Belts
Betonmortelindustrie, Gietbouwindustrie

BPY 

Circle lease, Volkswagen lease

Daf Nederland
Daf Trucks
Douwe Egberts Professioneel
Edet Grootverbruik
Ericsson Paging systems
Geveke Automatisering
Geveke Motoren
Geveke Wertuigbouw
Geveke Zwaar Materieel
Gietbouw Platform
GTI
Honeywell Bull Computers
Hoogovens
Lijempf International
Maars Interieur bouw
Mammoet Transport
MAN Truck & Bus
Massive
Moccomat International
Nixdorff Computers
Oldelft, de Oude Delft
Philips Kabel TV
Philips Professioneel Geluid
Philips Professioneel Licht
Pilkington Glass
Pon's Automobielhandel
Rederij Goedkoop
Roussel
Shell Industrie
SHV
SoulÚ Steel company
Sun Garage Equipment
Teeuwen Tegelen

UNETO-VNI
UTD veevoeders
van Wijnen Bouw
Volkswagen bedrijfswagens
Yamaha Outboard Europe

februari 2010